Wat kunnen we voor u betekenen?

In onderstaande alinea’s proberen wij u in vogelvlucht een beeld te schetsen van onze talenten en onze meerwaarde voor u en uw bedrijf of onderneming. Leest u onze vragen eens door, herkent u zichzelf of uw onderneming? Of heeft u wellicht andere uitdagingen op gebied van medisch management?
Heel graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om u te ontmoeten en ons verder aan u voor te stellen.
In dit eerste oriënterend en uiteraard geheel vrijblijvende gesprek ontdekken we door een oprechte belangstelling, een gedegen vraagstelling en een flinke dosis ervaring, waar bij uw bedrijf de uitdagingen en vooral de kansen liggen en hoe wij samen met u een brug kunnen bouwen tussen uw patiëntenzorg, uw praktijkvoering en alle zaken die hieromheen spelen.

Advies:

Uw vraagstelling is leidend voor de werkwijze en methodiek van MeijerMedischManagement. In een persoonlijk gesprek, op locatie, worden behoefte en vraagstelling geïnventariseerd. Na analyse ontvangt u een advies op maat.

Interim-en projectmanagement:

Hoe zet ik een nieuw idee om in de praktijk? Is het logistiek en financieel haalbaar? Meijer medisch management helpt u op weg en geeft u de juiste tools om een beslissing te kunnen nemen. Wilt u slechts advies over een al uitgewerkt plan maar heeft u geen idee hoe te handelen? MeijerMedischManagement staat voor u klaar.

Training

In individuele en groepstrainingen kunnen diverse onderwerpen aan bod komen. Hoe inspireert u uzelf en uw team? Hoe profileren we ons in de maatschappij, buurt, gemeente, regio? Welke veranderingen in praktijkvoering willen we wel/niet doorvoeren?

Doelgroep: alle professionele zorgverleners in Nederland die hun zorg en praktijkvoering optimaal op elkaar willen afstemmen en een brug willen slaan tussen praktijk en organisatie