Graag stel ik me kort aan u voor: mijn naam is Saskia Meijer.

SaskiaMeijerIk ben medisch specialist en heb, naast vele jaren ervaring als zorgprofessional mij gespecialiseerd in medisch management en medische bedrijfskunde. Het medisch ondernemerschap, logistiek, organisatie, planning en strategie waren redenen om een opleiding medische bedrijfskunde aan Harvard Business School in USA te volgen. Na mijn afstuderen in 2009 ben ik, naast mijn klinische werkzaamheden, werkzaam als management consultant.

Vanuit de praktijk en het consultancy blijkt dat medische zorgprofessionals in het veranderd zorglandschap van vandaag moeite hebben met de vraag hoe zij zich, naast hun werkzaamheden als zorgprofessional, bezig kunnen (of moeten) houden met de uitdagingen die de praktijkvoering met zich meebrengt.
Met Meijer Medisch Management combineer ik mijn ervaring met mijn passie van anderen helpen door met u eenvoudig, simpel en open een brug te bouwen tussen uw werkzaamheden als zorgprofessional en praktijkvoering. U kan uw werk op een prettige manier blijven doen zodat รบ tijd en energie overhoudt om te doen waar uw hart ligt.

Daar waar nodig heeft MMM de afgelopen jaren een solide en betrouwbaar netwerk van professionals opgebouwd waarmee we u op allerlei deelgebieden/specialismen kunnen verder helpen. Om de lijnen kort en duidelijk te houden zal ik altijd uw eerste en enige aanspreekpunt zijn in dit traject : we doen het samen.